Colectia Impression Bridal toamna-iarna 2011/2012
Rochia de mireasa

Colectia Impression Bridal toamna-iarna 2011/2012

de

Va prezentam in acest articol rochii de mireasa ale brandului american Impression Bridal, oferite in exclusivitate in Romania de salonul Elite Mariaj.
Impression Bridal are in colectiile sale o gama larga de rochii de mireasa traditionale si totodata unice, rochii de mireasa ce se potrivesc perfect cu dorintele fiecarei mirese in materie de moda. Planuiesti o nunta fastuoasa? Impression Bridal va ofera creatii moderne incrustate cu cristale Swarovski si alte pietre semipretioase, accesorizate cu dantele venetiene ultrarafinate si trene care sa te faca sa stralucesti ca nimeni alta.
Designerii americani au creat colectiile Impression Bridal special pentru a accentua romantismul si senzualitatea nuntii tale. La rochiile noastre de mireasa vei gasi detalii meticulos lucrate, strasuri, siraguri de perle si insertii din dantela pretioasa cusute manual. Rochiile de mireasa sunt disponilbile in diverse varianate de decolteu: inimioara, drept, stil V, cu bretele detasabile sau nu.
In fotografiile de mai jos aveti prezentate cateva din modelele din colectia toamna-iarna 2011/2012 Impresion Bridal, care, dupa cum se poate observa din fotografii, au cateva elemente cheie ce definesc intreaga colectie si sunt in tendintele sezonului si anume: designul asimetric al rochiilor, bretelele pe un umar, flori sculptate din materiale sau aplicate, dar si multe volanase prezente pana acum doar la sirene, dar in acest sezon eterice volane se regasesc si pe rochii printesa.

Rochie de mireasa sirena Impression Bridal

Rochiile Impression Bridal prezentate se gasesc in magazinele:

Elite Mariaj Bucuresti
Strada Mitropolit Filaret, numarul 19A (zona Piata Regina Maria, rond Cosbuc)
Programari: 0727.198.056
Elite Mariaj Iasi
Bulevardul Socola, numarul 204A, etaj 4 (Centrul Granit)
Programari: 0733.719.680

Va asteptam cu mare drag sa vizitati saloanele Elite Mariaj.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: