Rochii de mireasa Ronald Joyce 2013
Rochia de mireasa

Rochii de mireasa Ronald Joyce 2013

de

Rochiile de mireasa ale renumitului brand britanic Ronald Joyce sunt prezente acum la Sibiu in noul salon Giulietta Bridal.

Celebrul designer Veni Infantino al brandului Ronald Joyce, si-a manifestat pasiunea pentru moda si design vestimentar inca din adolescenta. Isi mosteneste talentul de la bunica sa de origine italiana, devenind un reputat designer international inca de la absolvirea Colegiului de Moda din Londra. 
 
Rochie de mireasa din dantela Ronal Joyce
 
Eleganta si feminina, Veni Infantino, creeaza rochii superbe, simple si rafinate pentru mireasa de azi, folosind materiale fine si atent alese. Miresele designerului Veni Infantino sunt intotdeauna unice, uluitoare si in acelasi timp sofisticate. 
Colectia Ronald Joyce este creata folosind tehnica couture si materiale de foarte buna calitate. Veni este celebra deoarece creeaza corsete perfect structurate, scopul ei fiind realizarea corsetului care avantajeaza orice mireasa. 
 
Rochie de mireasa cu decolteu inima Ronald Joyce
Obiectivul principal al colectiei este de a oferi mireselor o selectie diversa si luxoasa de forme, culori si materiale, care sa reflecte stilul individual al fiecarei mirese. 
Va veti convinge de rafinamentul si unicitatea rochiilor prezentate doar vizitand salonul Giulietta Bridal din Sibiu, acolo unde veti mai gasi si deosebitele colectii Mori Lee by Madeline Gardner si de asemenea Madeline Gardner New York.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: