Colectia pentru mirese Mori Lee 2012
Rochia de mireasa

Colectia pentru mirese Mori Lee 2012

de

Rochiile de mireasa marca Mori Lee, prin designul lor superb si creativ continua de aproape cinci decenii sa infrumuseteze miresele din toata lumea. Actualul designer al casei Mori Lee este Madeline Gardner, actualmente stabilita in New York, absolventa a Institutului newyorkez de Moda, creaza superbe modele de rochii pentru Mori Lee de mai bine de 15 ani.

Compania Mori Lee ofera mireselor din lumea intreaga rochii de mireasa cu un design deosebit, mereu in pas cu cele mai noi tendinte, la preturi accesibile pentru toate buzunarele, fara sa compromita eleganta si calitatea rochiilor.

Rochii de mireasa Mori Lee colectie 2012

Avangarde Brides Bucuresti importa si distribuie din anul 2008 cel mai popular brand american de rochii de mireasa, Mori Lee. Varietatea de modele, tesaturile folosite si broderiile impecabile realizate manual au cucerit miresele din Romania, fiind alaturi de echipa Avangarde Brides din prima zi in care showroom-ul si-a deschis portile.
 
Rochii de mireasa Mori Lee colectie 2012
 
Colectia Mori Lee Bridal 2012 este croita in tendintele sezonului, rochiile fiind accesorizate cu flori tridimesionale, bretele asimetrice detasabile, volane, dantela de Chantilly, dar totusi nu-i lipsesc nici clasicele rochii in stil printesa ce au consacrat brand-ul Mori Lee.
Pentru a analiza in detaliu sau chiar a proba rochiile de mireasa Mori Lee, va invitam cu drag la salonul Avangarde Brides Bucuresti.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: